Lady Gaga alastomana – näinkin poptähti voi poseerata

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lady Gaga on tunnettu suuresta äänestään ja lukemattomista hiteistään. Nainen julkaisi hetki sitten uuden Stupid Love -nimisen kappaleen, jossa tähdellä nähtiin melko futuristinen tyyli ja pitkät pinkit hiukset.

Nyt Lady Gaga on poseerannut Paper Magazine -lehdelle todella näyttävissä kuvissa. Osassa kuvista nainen on täysin alasti ja häneen on kiinnitetty paljon johtoja ja metalliosia. Kuvissa laulaja näyttää esittävän jonkinlaista naisrobottia.

Nainen julkaisi oman Joanne-nimisen albuminsa vuonna 2016, minkä jälkeen julkaistiin A Star Is Born -elokuvamusiikkialbumi. Nyt artisti on viimein julkaisemassa uuden albumin kun Chromatica ilmestyy fanien käsien ulottuville 10. huhtikuuta.

View this post on Instagram

@papermagazine

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

View this post on Instagram

@papermagazine

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

View this post on Instagram

@papermagazine

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

View this post on Instagram

@papermagazine

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on