Matkustaja väitti sairastavansa koronavirusta – lento viivästyi 8 tuntia ja mies putkaan

Matkailu Ohhoh! · Tim Isokivi

Koronaviruksesta vitsailu ei ole tällä hetkellä järkevää julkisissa kulkuvälineissä, etenkään lentokoneissa. Tämän sai huomata eräs amerikkalainen mies joka tuli viivästyttäneeksi lentokoneen lähtöä tuntikausien edestä.

American Airlinesin koneen oli määrä nousta Dallasin lentokentältä Nashvilleen kello 16:30. Koneessa ollut matkustaja ei suostunut nostamaan tarjotinpöytäänsä ylös ja väitti lentoemännälle sairastavansa koronavirusta. Paikalle hälytettiin poliisit ja suojapuvuin sonnustautuneet virkailijat.

Miehessä ei havaittu merkkejä koronaviruksesta, ja niinpä hänet pidätettiin. Poliisi joutui selittämään pelästyneille kanssamatkustajille matkustajan vain vitsailleen. Kone nousi lopulta ilmaan kahdeksan tuntia aikataulusta myöhässä, uutisoi New York Post.