Duffy perui haastattelut – ei halua sittenkään avautua raiskauksesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja ja lauluntekijä Duffy avautui taannoin sosiaalisessa mediassa siitä mitä hän on saanut kokea viime vuosien aikana. 35-vuotias Duffy, oikealta nimeltään Aimee Anne Duffy kertoi, että hänet on raiskattu. Nainen huumattiin ja häntä pidettiin vankina useamman päivän ajan, jolloin häntä myös toistuvasti hyväksikäytettiin seksuaalisesti.

Duffy kertoi, että hän tulee julkaisemaan myös puhutun haastattelun, jossa hän haluaa käsitellä aihetta lisää ja vastata myös fanien lähettämiin kysymyksiin. Nyt laulaja kertoi, että ei pystykään tekemään haastatteluita. Aihe on edelleen hänelle liian vaikea.

Duffy kertoi aiemmin, että toipuminen tapahtuneesta on vienyt vuosia. Hän on tuntenut olonsa vapaammaksi nyt kerrottuaan kokemuksistaan julkisesti, mutta ei olekaan valmis puhumaan asiasta. Tähti aikoo kirjoittaa kuitenkin tapahtuneesta myöhemmin lisää sosiaaliseen mediaan.