Ana Braga esitteli käsienpesua – huomio kiinnittyi aivan muuhun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehdestä aikoinaan tutuksi tullut brasilialainen Playmate Ana Braga on viime aikoina säväyttänyt esiintymällä niukoissa asuissa julkisesti. Uimarantojen lisäksi kurvitar nähdään usein paljastavissa asuissa myös muissa yhteyksissä, kuten esimerkiksi taannoin autopesussa.

Nyt Ana Braga esittelee koronaviruksen pandemian innoittamana oikeaoppista käsien pesemistä. Käsienpesun mallista kannattaa ottaa mallia, jos siihen kykenee kiinnittämään huomiota. Sen nimittäin varastaa kuin varkain Bragan näyttävä rintavarustus. Katso käsienpesu tästä.

Brasilian Rio de Janeirosta kotoisin oleva Ana Braga on asunut Yhdysvalloissa yli 20 vuoden ajan, ja on kertonut omilla verkkosivuillaan rakastavansa maata. Blondi on tanssinut ammatikseen Pitbullin, Lil Johnin ja Gloria Estefanin leivissä. Hänet on myös nähty kotimaansa ja Romanian Playboy-lehdissä sekä FHM ja Maxim -lehtien sivuilla. Ipanemassa varttunut Ana asuu tällä hetkellä Las Vegasissa.