Tyttö sai lahjaksi koiranpennun – purskahti heti kyyneliin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on paljon ihania videoita lasten reaktioista kun he saavat yllätyksenä lahjaksi jonkin lemmikkieläimen. Nyt videolla nähdään ihana tilanne, jossa pikkutyttö saa vanhemmiltaan lahjaksi koiranpennun.

Suloisella YouTube-videolla nähdään miten vanhemmat yllättävät tyttärensä lemmikillä. Videon alussa tyttö kävelee portaat alas olohuoneeseen ja luulee aluksi jonkin yllätyksen odottavan häntä pahvilaatikossa. Pahvilaatikko on kuitenkin tyhjä, minkä jälkeen lapsi huomaa pienen häkin olohuoneen matolla.

Tyttö alkaa kiljahtelemaan onnesta ja nauramaan kun hän näkee pienen koiranpennun häkissä olohuoneessa. Tyttö käy heti katsomassa tuoretta perheenjäsentä, minkä jälkeen hän kiiruhtaa halaamaan vanhempiaan. Tyttö ottaa ensimmäisenä halausotteen isästään ja alkaa itkemään ollessaan niin onnellinen ihanasta yllätyksestä.