Courtney Stodden poseeraa alusvaatteisillaan: ”Nyt kun olen eronnut”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Courtney Stodden on jo 25-vuotias, mutta teinivaimon maine seuraa häntä edelleen. Mallina ja televisiopersoonana tunnettu tähti nimittäin meni 16-vuotiaana naimisiin itseään 34 vuotta vanhemman näyttelijä Doug Hutchisonin kanssa. Stodden erosi hiljattain virallisesti Hutchisonista. Sen kunniaksi hän julkaisi sarjan kuvia, joissa hän poseeraa alusvaatteisillaan.

Nyt sama teema on jatkunut useilla kuvilla, joissa hän esittelee vartaloaan niukoissa asuissa. Samalla hän viittaa voimaan astuneeseen avioeroonsa. Bikinikuvassaan Stodden kertoo saaneensa hieman lisää elopainoa sen jälkeen, kun hän tuli New Yorkiin langanlaihana. Nykyisin hänen vartalonsa näyttää jo erittäin sopusuhtaiselta silikonipovea lukuunottamatta.

Courtney Stodden ja Doug Hutchison ilmoittivat eroavansa jo tammikuussa 2017. Avioero astui kuitenkin virallisesti voimaan vasta maaliskuussa 2020.