Sara Jean Underwood karanteenissa – viihtyy niukoissa alusvaatteissa kotonaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Sara Jean Underwood tunnetaan parhaiten Playboy-lehden sivuilla poseeraamisesta, ja hänet valittiinkin vuonna 2007 vuoden Playmateksi. Tähti on toiminut myös realitytähtenä ja G4-kanavan Attack of the Show -ajankohtaisohjelman juontajana. Sara tunnetaan nykyisin aktiivisena somettajana.

View this post on Instagram

I don’t care about quantity on here anymore. I desire a smaller group of QUALITY followers. I lose my motivation to share parts of who I am and pieces of my life because of so many disgusting comments left on my page. I despise a good portion of the people who follow me. I’m setting a personal goal to lose millions of you!!! I’m sick of the xenophobic, sexist, anti semitic, homophobic, racist, and just down right nasty people who infiltrate my page daily. If this post is upsetting you then that means I’m talking about you and please unfollow, you aren’t wanted here ✌🏼 (leave on your own or be blocked when you out yourself)

A post shared by Sara Underwood (@saraunderwood) on

Nyt Sara Underwood on kertonut olevansa miljoonien muiden ihmisten tavoin karanteenissa ja siksi jumissa kotonaan. Samalla hän on ehtinyt pohtia alusvaatteisillaan sosiaalisen mediansa luonnetta, sillä jatkossa Sara haluaisi jakaa itseään pienemmälle joukolle seuraajia. Syynä on ikävät kommentit, joita hänen somekanavilleen tulee. Samalla hän pyytääkin seuraajiaan lopettamaan seuraamisen, mikäli tämä päivitys ärsyttää jotenkin.

Sara Jean Underwood on opiskellut mallintöiden ohella Sregonin yliopistossa. Tunnetussa miestenlehdessä heinäkuussa 2006 poseerannut kaunotar oli taannoin mukana Ryan Seacrestin työnantajan, E! -televisiokanavan, ohjelmassa The Girls Next Door. Sittemmin hänet on nähty pikaisesti myös Epic Movie -elokuvassa. Vuonna 2012 hänet valittiin Esquire-lehdessä Vuoden kuumimmaksi naiseksi.