Syömällä iho hehkuvaksi – lisää nämä neljä asiaa ruokavalioosi

Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hyvinvoinnin ja ravitsemuksen asiantuntija Cara Clark sai jatkuvasti kuulla kohteliaisuuksia hänen hehkuvasta ihostaan. Olisi voinut luulla, että ihon hehkun salaisuuteen liittyisi hyvä kosteusvoide tai tietynlainen meikki. Clark on kuitenkin paljastanut, että ihon hehku johtuu oikeanlaisesta ravinnosta.

Cara Clark kertoi Poosh-hyvinvointisivustolle mitkä neljä asiaa hänen ruokavaliossaan edistävät ihon luonnollista hehkua sisältä päin. Clarkin mukaan selvän eron voi huomata omassa ihossaan jo kymmenen päivän jälkeen kun alla olevien ruokien syömistä on lisännyt päivittäin.

1. LuuliemiTerveystrendiksi muodostunut luuliemi antaa ravinteita niin hiuksille, iholle kuin kynsillekin.

2. ValkosipuliValkosipulia voi ja kannattaa lisätä lähes kaikkeen. Se poistaa kehosta bakteereja ja tulehduksia, jotka yleensä saavat ihon oireilemaan.

3. SitrushedelmätSyö appelsiineja, klementiinejä ja mandariineja. Nämä hedelmät sisältävät c-vitamiinia ja ravinteita, jotka ruokkivat hiuksia, ihoa ja silmien limakalvoja sekä edistävät kollageenin muodostumista.

4. KalaKalan terveelliset rasvat ovat avain hyvään ihoon.