Moderni Perhe -sarjan koiratähti on kuollut

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moderni Perhe on yksi suosituimmista perhekomediasarjoista televisiossa. Sarjan kuvaaminen päätettiin hetki sitten kun 11-vuotisen ohjelman viimeiset jaksot saatiin nauhoitettua. Nyt sarjan tiimoilta on uutisoitu suru-uutinen.

Televisiosarjassa vuosikausia ilahduttanut ranskanbulldoggi on People-sivuston mukaan menehtynyt. Stella-koiraa esittänyt Beatrice-niminen lemmikki menehtyi vain hetki sen jälkeen kun ohjelman viimeiset jaksot oli saatu nauhoitettua.

Beatrice oli ohjelmassa Jay Pritchett -hahmon lemmikki neljännestä tuotantokaudesta lähtien. Jayta esittänyt Ed O’Neill työskenteli lähes päivittäin koiran ja koiran omistajien kanssa. Omistajien mukaan koira nautti kuvauksissa olemisesta ja oleskeli mielellään lavasteissa.