Vastine Uros Livelle? Turkulaiset haluavat Siemens Neste -areenan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereen ydinkeskustaan parhaillaan rakentuvan kansiareenan nimeksi julkistettiin pari viikkoa sitten Uros Live, joka sai nopeasti paljon kritiikkiä osakseen. Joidenkin mielestä nimivalinta on sopimaton, mutta nimen puolustajiakin löytyy runsaasti. Nyt Turussa on kysytty nimiehdotuksia areenalle.

Turkuun on rakenteilla niin ikään suurikokoinen areena, jonka nimiehdotuksia Turkulainen-lehti kysyi turkulaisilta. Ilmeisesti hieman kieli poskessa lehden lukijoiden suosikiksi areenan nimeksi nousi Siemens Neste. Voidaan olettaa, että äänestyksessä ollaan melko todennäköisesti oltu liikkeellä hieman niin sanotusti kieli poskessa.

Turkulainen-lehden mukaan Siemens Neste -areena sai kaikista annetuista reilusta tuhannesta äänestä peräti 21 prosenttia ja nousi siten ylivoimaiseksi ykköseksi. Toiseksi eniten ääniä sai Jortikka-areena, jota äänesti viisitoista prosenttia äänestäjistä.