Jenna Dewan ja Steve Kazee saivat terveen pojan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä ja tanssija Jenna Dewan sai terveen poikavauvan yhdessä kihlattunsa Steve Kazeen kanssa. Poika syntyi maailmaan 6. maaliskuuta ja sai nimekseen Callum Michael Rebel Kazee.

Jenna Dewan julkaisi hänen Instagram-kanavallaan herkän kuvan, jossa hän pitelee vastasyntynyttä poikaansa rinnallaan paljasta ihoaan vasten. 39-vuotias Dewan kertoi kuvatekstissään, että heidän sydämensä räjähtivät ikuisuuteen ja sen yli kun he saivat toivottaa pienen enkelinsä tervetulleeksi maailmaan.

Jenna Dewan meni muutama kuukausi sitten kihloihin hänen poikaystävänsä Steve Kazeen kanssa. Pariskunta alkoi seurustelemaan viime syksynä ja eteni suhteessaan melko nopeasti. Nyt perhe hehkuu tuoretta vauvaonnea ja viettää aikaa tiiviisti kotonaan uuden tulokkaan kanssa.