Kunnassa ei ollut Woltia tai Foodoraa – taksiyrittäjä aloitti oman kuljetuspalvelun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonat suomalaiset ovat parhaillaan omatoimisessa karanteenissa kotioloissa, koska yrittävät välttää koronavirukseen sairastumisen. Samaan aikaan ruoan tilaaminen verkosta on kasvanut räjähdysmäisesti niin ruokakaupoissa kuin ravintoloissa.

Valmiita ruoka-annoksia kotiin toimittavat palvelut eivät kuitenkaan vielä toimi kaikkialla. Esimerkiksi Lempäälässä olisi kysyntää Woltin ja Foodoran kaltaisille palveluille, mutta kunta lienee niiden markkinoille kuitenkin vielä hieman liian pieni. Monet vaikkapa hampurilaisten ja pizzojen ystävät joutuvat hakemaan niitä ravintoloista itse.

Nyt paikallinen taksiyrytys on kuitenkin päättänyt korjata tilannetta ja ryhtynyt kuljettamaan ruokia Ideaparkista kuntalaisten koteihin. Taksipalvelu Kivelä ilmoitti nimittäin yhteistyöstä muutamien Ideaparkissa sijaitsevien ravintoloiden kanssa. Kolmen kilometrin säteellä ruoka toimitetaan viidellä eurolla ja lounasaikaan 3,50 eurolla. Yli kolmen kilometrin päähän ruoka toimitetaan seitsemällä eurolla ja naapurikuntaan Vesilahdelle 15 eurolla.