Madonnaa alastomana kylvyssä: ”Tämä koronassa on hienoa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Madonna on joutunut viime aikoina perumaan lukuisia Madame X -kiertueensa esiintymisiä polvi- ja lantiovammojen vuoksi. Tällä hetkellä nainen ei esiinny koronaviruksen tähden.

Nyt 61-vuotias popin kuningatar julkaisi erikoisen videon, jossa hän istuu kylpyammeessa. Nainen kylpee ruusun terälehtien kanssa haaleassa vedessä ja kertoo hänen ajatuksiaan koronaviruksesta ja valloillaan olevasta tilanteesta. Video on sittemmin poistettu verkosta.

Madonna

Madonna kertoo videolla siitä miten koronavirus ei syrji ketään. Sen voi saada kuka tahansa missä tahansa, minkä vuoksi viruksen silmissä kaikki ovat laulajan mukaan tasa-arvoisia. Madonna sanoo, että koronaviruksessa hienointa ja samaan aikaan kamalinta on se, että se on laittanut kaikki ihmiset samalle lähtöviivalle.