Emily Ratajkowski näytti miten päivän voi viettää – teki kaiken sängyssä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailman suosituimpiin supermalleihin vuosia lukeutunut Emily Ratajkowski on yksi työllistetyimmistä bikinimalleista upean mallivartalonsa ansiosta. Nyt kaunotar esitteli sosiaalisessa mediassa sitä miten päivää voi viettää harjoittamalla sosiaalista eristäytymistä.

Emily Ratajkowski pysyttelee tällä hetkellä kotonaan miljoonien muiden ihmisten tavoin. Hän julkaisi Instagram-kanavallaan kuvia, joissa hän makaa sängyssä. Ratajkowski kertoi kuvien yhteydessä tehneensä koko päivän kaikki askareet suoraan sängystä käsin.

Emily Ratajkowski poseeraa sängyssä tiukassa valkoisessa paidassa, joka paljastaa naisen timmin keskivartalon. Huippumalli kertoo päivän askareisiin kuuluneen palaverin ja yhteydenpidon perheeseen. Sen lisäksi hän on syönyt, meikannut, lukenut ja juonut kahvia nousematta sängystään.

View this post on Instagram

📍

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on