Perheensä jättäneen sairaanhoitajan sydäntäsärkevä video: ”Pysykää kotona”

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Brittiläinen Chanice-sairaanhoitaja on julkaissut Facebookiin sydäntäsärkevän videon. Nainen kertoo tehneensä ratkaisun, jossa hän muuttaa arviolta kolmeksi kuukaudeksi pois perheensä luota. Syynä on koronavirus.

Chanise aikoo työskennellä täysipanotteisesti tautia vastaan Southend Hospital -sairaalassa. Hän turvaa kodista pois muuttamalla sekä iäkkään ja monisairaan anoppinsa että kaksivuotiaan tyttärensä terveyden. Taapero ei ymmärtänyt äitinsä surua aamuna, kun Chanice lähti töihin. Lapsi yritti pyyhkiä äitinsä kyyneliä hihallaan.

– Pysykää kotona. Te saatatte olla kuolleita seuraavan kahden viikon päästä, jos te menette ihmisten ilmoille ainoastaan nauttiaksenne kauniista säästä, hän pyytää Facebookissa.

Britanniassa on pulaa ruoasta. Sairaanhoitajat tarvitsevat ravitsevaa ruokaa pysyäkseen terveinä ja pystyäkseen auttamaan ihmisiä. Toisin sanoen hamstraaminen on yhtä itsekästä kuin se, että ei pysy mahdollisuuksiensa mukaan kotona eristäytyneenä muista.

I apologise for the way I look; had an emotional morning….

Publiée par Ccush Cuush sur Lundi 23 mars 2020