Teinin raju kehonmuokkaus – kasvoissa yli 20 lävistystä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Roomalainen Chiara otti ensimmäisen lävistyksensä ollessaan 11-vuotias. Sen jälkeen hän on muokannut kehoaan muun muassa lävistyksillä yli 40 kertaa. Puolet koruista löytyy hänen kasvoissaan.

Chiara on vasta 18-vuotias, mutta hän ei kertomansa mukaan kadu ottamiaan toimenpiteitä – ainakaan vielä. Hän vakuuttaa, että ei ole muokannut ulkonäköään huomiota saadakseen. Nainen on kuitenkin niin hurjan näköinen, että huomio on takuuvarmaa. Hän kertoo ottaneensa lävistyksiä omien henkilökohtaisten tarpeidensa vuoksi.

Kaikki alkoi 11-vuotiaana korvien lävistämisestä. Nyt naista ei edes tunnista samaksi tytöksi, koska hänen kasvonsa ovat kauttaaltaan reikiä täynnä. Hänen mukaansa muiden mielipiteillä ei ole väliä, koska hänelle pääasia on oma onnellisuus ja tyytyväisyys elämään.

View this post on Instagram

Flex nella metro C

A post shared by ॐ𝖕𝖚𝖗𝖊 𝖊𝖛𝖎𝖑ॐ (@aydinmod) on