Nyt pomppasi! Dua Lipan alusasusta näkyi läpi – näinkin voi olla karanteenissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Moni artisti on siirtänyt uuden musiikin julkaisemista ja kokonaisten albumien julkaisupäiviä myöhemmälle ajankohdalle, mutta poptähti Dua Lipa on päättänyt toimia päinvastoin. Hänen kiertueensa siirtyy, mutta uutta musiikkia kuvankaunis poptähti päätti kuitenkin julkaista jo nyt. Hänen mielestään ihmiset tarvitsevat musiikkia nyt enemmän kuin koskaan.

View this post on Instagram

💔💔💔💔💔

A post shared by DUA LIPA (@dualipa) on

Tuoreessa somekuvassaan Dua Lipa poseeraa yllättäen alusasussa, jonka rintaliiveistä kuultaa läpi. Kuvansa yhteydessä hän toteaa, että levy on tulossa kahden päivän kuluttua ja että hänen sydämensä on särkynyt.

Dua Lipa herkistyi maanantaina pitämässään Instagram-livessä kertoessaan, että hän aikoo julkaista uuden Break my Heart -singlen tänään keskiviikkona ja Future Nostalgia -nimeä kantavan albumin perjantaina 27. maaliskuuta. Tähti on kamppaillut Daily Mail -sivuston mukaan sen kanssa, että onko nyt oikea hetki julkaista musiikkia kun niin moni ihminen sairastaa tällä hetkellä. Hän kuitenkin toivoo, että uusi musiikki helpottaisi ihmisten ahdistusta ja toisi heille onnen tunteita.

View this post on Instagram

2 DAYS… #BreakMyHeart 💔

A post shared by DUA LIPA (@dualipa) on