Kylie Jenner herutteli bikineissä – satumaisen näyttävä kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koronavirusepidemian levitessä ympäri Yhdysvaltoja maan korkein lääkintäviranomainen Jerome Adams pyysi äskettäin apua Kylie Jenneriin, jotta tämä panisi kortensa kekoon kriisin ratkaisemiseksi ja erityisesti nuorten pysymiseksi sisätiloissa ja etäällä muista. Jennerin toivottiin varoittavan fanejaan viruksesta.

Nyt Kylie on sen sijaan julkaissut itsestään poikkeuksellisen näyttävän herutuskuvan, jossa hän poseeraa bikineissä rantavedessä olevassa tuolissa satumaisen näyttävissä maisemissa. Kuva ei tosin ole tuore, sillä Kylie julkaisi sen nyt, koska toivoisi olevansa parhaillaan kuvan tilanteessa. Koronavirus aiheuttaa siis hänellekin vaikeuksia.

Jerome Adams uskoo teinien kuuntelevan mielummin Kylie Jennerin kaltaisia vaikuttajia kuin esimerkiksi häntä itseään. Lääkintäviranomaisen mukaan nuoret ovat vaarassa sekä tulla itse sairaaksi että levittää koronatartuntaa riskiryhmään kuuluville, mikäli eivät noudata rajoituksia.