Pianisti soitti Dance Monkeyn – metroasema kaikui kauniista sävelistä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Australialaisen Tones and I -yhtyeen kappale Dance Monkey soi parhaillaan ympäri maailmaa ahkerasti. Pianisti Peter Buka istui pianon ääreen Lontoossa metroasemalla muutama viikko sitten. Hän esitti kappaleesta oman versionsa.

Dance Monkey on noussut yli 25 maan singlelistan ykköseksi. Elektropoppibiisiä on kuunneltu pelkästään Spotifyssa 1,32 miljardia kertaa tämän jutun kirjoittamisen aikaan. Toisin sanoen kyseessä on monelle erittäin tuttu kappale, jonka tunnistaa myös varioiduista cover-versioista helposti.

Peter Buka käytti tilaisuuden hyödyksi ja antoi koskettimien soinnin kaikua pitkin metroasemaa. Ihmiset ällistyivät ja pysähtyivät nauttimaan musiikkia. Tämä kannattaa kuunnella myös itse.

Dance Monkey Public

Dance Monkey Metro station Piano performance London

Publiée par Peter Buka sur Mercredi 11 mars 2020