Täydellinen bikinipeppu! Emily Ratajkowski esitteli pakaransa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin supermalleihin vuosia lukeutunut Emily Ratajkowski on yksi työllistetyimmistä bikinimalleista upean mallivartalonsa ansiosta. Äskettäin kaunotar esitteli sosiaalisessa mediassa sitä miten päivää voi viettää harjoittamalla sosiaalista eristäytymistä miljoonien muiden ihmisten tavoin rennosti ottaen.

View this post on Instagram

Tb

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Nyt Emily on esitellyt vuorostaan hyvin muodostunutta vartaloaan sosiaalisessa mediassa varsinkin miesfaniensa iloksi. Kuvassa supermalli osoittaa, että hän viihtyy kotonaan myös sekä yläosattomissa että hyvin niukoissa alusasuissa, jotka paljastavat hänen täydellisyyttä hipovan bikinipeppunsa. Molemmat kuvat on ikuistettu jo jonkin aikaa sitten.