Ihmiset järkyttyivät – Netflix lakkasi toimimasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koronapandemia on vaikuttanut myös maailman internetpalveluihin ja niiden toimintaan. Kerroimme aiemmin, että Netflix on joutunut heikentämään suoratoistopalveluidensa laatua, jotta verkko ei kuormittuisi liikaa. Nyt osa eurooppalaisista joutuu viettämään karanteenia kokonaan ilman Netflixin tarjontaa.

Ihmiset ovat jakaneet paniikissa twiittejä, kuinka Netflix on lakannut toimimasta muun muassa Lontoossa ja Berliinissä. Kotona tehtävät etätyöt sekä suoratoistopalveluiden suurempi suosio karanteenin aikana ovat johtaneet siihen, että sovellukset ovat kohdanneet teknisiä ongelmia.

Ihmiset ovat valittaneet, että suoratoistopalvelu ei toimi ollenkaan tai siinä on vakavia puutteita, Metro uutisoi. Onneksi karanteenissa voi tehdä muutakin kuin katsella suorotoistopalvelua. Kerrankin on aikaa siivota, lukea, taiteilla ja jumpata.