Kalkkunan sisällä todellinen yllätys – poika luuli linnun kaulaa penikseksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kalkkunat kuuluvat lähes jokaisen amerikkalaisen perheen kiitospäivän aterian päätähdeksi. Nyt huvittavalla videolla nähdään poika, joka koki unohtumattoman yllätyksen halutessaan auttaa äitiään kalkkunan valmistamisessa.

Kalkkunat myydään yleensä niin, että niiden sisältä löytyvät kalkkunan kaula ja sisäelimet vakuumipakkaukseen säilöttynä. Äiti laittoi pojan kaivamaan nämä asiat kalkkunan sisältä pois. Poika ei tiennyt mitä lintu pitää sisällään, minkä vuoksi hän koki suuren yllätyksen.

Äiti ei pystynyt pidättelemään nauruaan, kun poika veti linnun sisältä kalkkunan kaulan ja alkoi kakomaan. Poika pidätteli oksennustaan ja totesi, että kalkkuna taitaa olla urospuolinen. Poika oli luullut linnun kaulaa kalkkunan penikseksi.