McDonald’sit suljettiin Iso-Britanniassa – nyt Big Maceja huutokaupataan verkossa

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vessapaperi ei ole ainoa asia, josta on tullut haluttua tavaraa koronapandemian myötä. Brittiläiset pikaruoan ystävät ovat jääneet himoamaan McDonald’sin hampurilaisia ketjun suljettua maassa ovensa toistaiseksi 23. maaliskuuta alkaen.

Ebay-verkkohuutokaupan listoille on alkanut sittemmin ilmaantua McDonald’sin ruokia. Britit yrittävät kaupata sivustolla pikaruokaa kaipaamaan jääneille maanmiehilleen muun muassa Big Maceja ja kananugetteja.

Pelkästä ahneudesta ei ole kaikissa tapauksissa kyse. Yksi Big Macia kaupittelevista myyjistä kertoo lahjoittavansa myydyn hampurilaisen terveydenhoitoalan hyväntekeväisyyteen, ja toteaa kyseessä olevan keräilytuote jonka syöminen ei ole todennäköisesti hyvä idea. Kyseisestä hampurilaisesta on tarjottu Ebayssa jo yli sataa puntaa.