Poliisi pyytää havaintoja Joensuun Karsikosta – joukkopahoinpitely keskellä yötä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kolme miestä hyökkäsi yksin liikkeellä olleen miehen kimppuun Joensuun Karsikon kaupunginosassa maanantain ja tiistain välisenä yönä 23.-24. maaliskuuta. Itä-Suomen poliisi etsii nyt tapahtumalle silminnäkijöitä. Pahoinpitelyn tarkkaa aikaa ei ole tiedossa ja tämän hetken tiedon mukaan se on tapahtunut kello 23:00-00:30 välillä.

Pahoinpitely tapahtui Hiiliruukinkadun ja Pajakadun välisellä tiealueella Pohjolankadulla. Asianomistajan kertomuksen mukaan miehen seurue hyökkäsi hänen kimppuunsa. Uhri oli kaatunut tilanteessa maahan ja häntä oli ilmeisesti lyöty ja potkittu. Rikokset epäillyt ovat liikkuneet ilmeisesti hopeanvärisellä farmarimallisella henkilöautolla.

Kolmella miehellä on ensitietojen mukaan ollut tummat vaatteet ja heidän pituus on ollut noin 175–180 senttimetriä. Poliisi pahoinpitelyyn liittyviä havaintoja Karsikon alueelta maanantain ja tiistain väliseltä yöltä. Havainnot ja vihjeet Itä-Suomen poliisilaitoksen päivystysnumeroon puhelinnumeroon 0295 415 455 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.