Harry ja Meghan muuttivat Los Angelesiin – karistivat Kanadan pölyt jaloistaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Entinen Sussexin herttuapari Harry ja Meghan muuttivat pois Yhdistyneestä kuningaskunnasta jätettyään viralliset tittelinsä. Pariskunta haluaa luoda uraa ilman kuninkaanhovin määräyksiä. Nyt he ovat vaihtaneet asuinpaikkaansa.

Harry ja Meghan ovat muuttaneet Yhdysvaltojen Kaliforniassa sijaitsevaan suurkaupunki Los Angelesiin. Heidän kuninkaalliset velvotteensa päättyvät maaliskuun lopussa, joten muutto ennakoi tulevaa. Koronavirus on vaikuttanut muuttoon siten, että he joutuvat suoraan karanteeniin Kaliforniassa.

Meghan Markle on muun muassa toiminut selostajana luontodokumentissa. Kyseessä on Disneyn julkaisema dokumenttielokuva elefanteista. Elokuvan avulla kerätään lahjoituksia hyväntekeväisyyteen, Reuters uutisoi.