Nyt on silmänruokaa! Olivia Culpo muisteli niukkaa asuvalintaansa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen malli Olivia Culpo tuli tunnetuksi ympäri maailmaa vuonna 2012 voittaessaan Miss Universum -kilpailut. Nykyään 27-vuotias kaunotar työskentelee myös näyttelijänä ja hänet on nähty muun muassa Amy Schumerin I Feel Pretty -elokuvassa.

Olivia Culpo ei ole hetkeen saanut itsestään uusia asukuvia, koska hän on ollut kotonaan eristysissä muista. Nyt tähti päätti kuitenkin muistella vanhempaa asuaan ja julkaisi hänen 4,6 miljoonan faninsa iloksi paparazzikuvia, joissa naisella on todella seksikäs asu yllään.

Maailman kauneimmaksi valitulla naisella on kuvissa yllään näyttävä vaaleanpunainen toppi ja minihame. Pikkuruinen minihame on niin lyhyt, että se paljastaa naisen tangamallisten pikkuhousujen yläosankin. Toppi on myös niin pieni kaistale kangasta, että se vilauttaa naisen rintojen alaosaa paljastaen samalla sen, että Culpolla ei ole rintaliivejä paidan alla.

View this post on Instagram

Time to post some throwback lewks 💕

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on