Rammsteinin laulaja Till Lindemann teho-osastolle – koronavirusta epäillään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Saksalaisen industrial metal -yhtye Rammsteinin faneille on kantautunut ikäviä uutisia. Yhtyeen vokalisti Till Lindemann on mahdollisesti sairastunut koronavirukseen.

Lindemann alkoi kärsimään korkeasta kuumeesta palattuaan kotiinsa konserttimatkalta. Laulajalla epäillään siksi olevan koronavirustartunta, ja hän on Bild-lehden mukaan parhaillaan tehohoidossa sairaalassa. Keuhkokuumeeseen sairastuneen ja hengenvaarassa olleen tähden tilan kerrotaan kuitenkin olevan tällä hetkellä vakaa.

Laulaja oli ennen sairastumistaan ollut esiintymässä Lindemann-yhtyeensä kanssa Moskovassa. Rammsteinin on ollut määrä esiintyä toukokuun loppupuolelta alkaen jälleen Euroopan esiintymislavoilla. Toistaiseksi ei ole tiedossa, tuleeko koronaviruspandemia vaikuttamaan suunniteltuun kiertueeseen.