Demi Lovato ihastui televisiotähteen – on onnensa kukkuloilla Max Ehrichin kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Demi Lovatolla on ollut vaikeat pari vuotta hänen elämässään. Hän oli kuolla kaksi vuotta sitten yliannostukseen. Nyt muusikko on tehnyt näyttävän paluun Grammy-gaalan lavalla ja alkanut toiveikkaana suunnittelemaan tulevaisuuttaankin.

Demi Lovato on löytänyt elämäänsä nyt myös uuden rakkauden. 27-vuotias laulaja erosi hiljattain pikaisesta suhteestaan Austin Wilsonin kanssa. Nyt Lovato on alkanut tapailemaan 27-vuotiaan Max Ehrichin kanssa ja on Us Weekly -sivuston lähteiden mukaan onnellisempi kuin aikoihin. Ehrich on monille tuttu kasvo Tunteita ja tuoksuja -saippuasarjasta.

Demi Lovato on aiemmin kertonut haluavansa perheen. Hänelle ei ole ollut selvää, että haluaisiko hän päätyä miehen vai naisen kanssa yhteen. Lovato kertoi perheelleenkin olevansa bi-seksuaali, mutta toistaiseksi kaunotar ei ole kuitenkaan vielä seurustellut julkisesti naisen kanssa.