Demi Rose riisui bikinejään synttäreiden kunniaksi – ja esitteli kansainvälisen sormimerkin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alppien talvisissa olosuhteissa on tapana pukeutua lämpimästi. Brititläinen malli ja seurapiiritähti luottaa kuitenkin paljastavaan tyyliinsä jopa lumen keskellä. Demi Rose tarjoaa usein faneilleen silmänruokaa Instagramissa, ja niin on tapahtunut jälleen kerran.

View this post on Instagram

💛 of Gold @boohoomanofficial

A post shared by Demi 🌹 (@demirose) on

Nyt kurvikas julkkiskaunotar nähdään syntymäpäivänsä kunniaksi riisumassa bikiniensä yläosaa, mutta nostamassa kansainvälisen sormimerkin vilautuksen sijaan. 25 vuotta täyttänyt povipommi muisti samalla haistatella pitkät veet koronavirukselle, joka hankaloittaa hänenkin elämäänsä nyt merkittävästi.

Demi on nähty viime aikoina yläosattomissa ja alastomanakin, ja koronakaranteenissa oleva kurvitar on viime päivinä julkaissut tavallista useammin rohkeista poseerauksiaan. Kuviensa yhteydessä Rose on julkaissut elämänohjeita ja kannustuksia miljoonille muille karanteenissa oleville.