Final Cut Pro X ja Logic Pro X ilmaiseksi 90 päivää – hyvä hetki editoida videot

Digi · Tim Isokivi

Mikä olisikaan parempi tapa viettää lisääntynyt aika kotona kuin antaa luovuutensa virrata? Teknologiajätti Apple on tarjonnut ainutlaatuisen tilaisuuden kokeilla yhtiön arvostettuja ohjelmia ilmaiseksi kolmen kuukauden ajan.

Apple tarjoaa Final Cut Pro X ja Logic Pro X -ohjelmien 90 vuorokauden kokeilujaksoja ilmaiseksi. Final Cut Pro X on tarkoitettu videoiden editointiin, kun taas Logic Pro X soveltuu oman musiikin tuottamiseen. Mac-tietokoneille suunnatut kokeilujaksot on ladattavissa Applen sivuilta.

Final Cut Pro X vaatii toimiakseen Mac-tietokoneen, jonka macOS-käyttöjärjestelmä on versio 10.14.6 tai uudempi. Myös aikaisemman Final Cut Pro -version omistajilla on mahdollisuus käyttää Final Cut Pro X:n koeversiota 90 vuorokauden ajan.