Dosdela kopioi Elastisen musiikkivideon – huvittava lopputulos julki

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Miljoonat ihmiset viettävät tällä hetkellä aikaa kotonaan neljän seinän sisällä koronaviruksen vuoksi. Sosiaalinen eristäytyminen on saanut luovat ihmiset keksimään mitä hauskempia tapoja viettää aikaansa kotonaan. Nyt videolla nähdään miten eräs räppäri on keksinyt kuluttaa aikaansa.

Sosiaalisessa mediassa on lähtenyt leviämään huvittava video, jossa suomalainen räppäri Dosdela onkin Dosdelastinen. Hän on toisintanut Elastisen Anna sen soida -kappaleen musiikkivideon ja esittelee upean lopputuotoksensa vierekkäin Elastisen musiikkivideon kanssa.

Dosdela, oikealta nimeltään Hanad Hassan, on ottanut Elastisen videolta mallia aina asusteista miehen tanssiliikkeisiin saakka. Videolla Dosdela liikehtii samaan aikaan samalla tavalla kuin Elastinen ja on onnistunut lavastamaankin videonsa melko samanlaiseksi Elastisen musiikkivideon kanssa. 

Dosdelan tekele on saanut monien suupielet kääntymään ylöspäin ja muun muassa Anna Abreu ja Esko Eerikäinen ovat kommentoineet nauruhymiöillä videota. Myös Elastinen itse on pitänyt miehen luovuudesta. ”Dedication”, Elastinen kirjoittaa videon kommenttikenttään arvostaen ilmeisesti Dosdelan omistautumista ja pienten yksityiskohtien huomioimista.

https://www.instagram.com/p/B-ID45hHfpX/