Drew Barrymore lopetti hiljaiselonsa somessa – halusi saada seuraajansa hymyilemään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Drew Barrymore tunnetaan näyttelemisen lisäksi myös kosmetiikka-alan yrittäjänä perustettuaan oman FLOWER Beauty -luonnonkosmetiikkasarjansa. Nainen on pitänyt hetken hiljaiseloa sosiaalisesta mediasta, mutta nyt hän päätti keventää tunnelmaa ja jakaa hieman iloa omalla kanavallaan.

Koronaviruskriisin keskellä Drew Barrymore ei ole tiennyt mitä sanoa seuraajilleen, minkä vuoksi hän on ollut kirjoittamatta mitään. Nyt näyttelijä päätti kuitenkin tulla jälleen tervehtimään fanejaan ja jakamaan heille sisältöä, joka on saanut myös Barrymoren viime päivien aikana nauramaan.

Drew Barrymore jakoi kanavallaan hauskoja kuvia, meemejä ja videoita, joiden ansiosta hän on viime päivien aikana tullut hyvälle tuulelle. Erityisen huvittavalta näyttää etenkin video, jossa koira kertoo miltä koronaviruksen aiheuttama kriisi vaikuttaa nelijalkaisten lemmikkien näkökulmasta.