Duffy julkaisi yllätyksenä uuden kappaleen: ”Levy-yhtiökään ei tiedä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Walesistä kotoisin oleva laulaja ja lauluntekijä Duffy tuli suurelle yleisölle tutuksi hänen musiikistaan 2000-luvun alussa. Nainen julkaisi Amy Winehousin jalanjäljissä vuonna 2008 soulpop-albumin, joka kantoi nimeä Rockferry. Albumilta löytyy naisen suurimmaksi hitiksi muodostunut Mercy-kappale. Nyt tähti on vuosien hiljaiselon jälkeen julkaissut jälleen uutta musiikkia.

Duffy julkaisi kuvansa kera hänen Instagram-kanavalleen tekstin, jonka hän oli lähettänyt radioon saatetekstinä uudelle Something Beautiful -nimiselle kappaleelleen. Artistin mukaan kappaletta ei luultavasti tulla oikeasti julkaisemaan, mutta hän halusi kuitenkin tällaisena vaikeana hetkenä tuoda uutta musiikkia ihmisten kuultavaksi.

Kappale oli saanut radiosoittoa, minkä jälkeen se on ladattu kuuntelijoiden toimesta YouTubeen. Duffy itse kertoi, että edes levy-yhtiö ei tiennyt hänen aikeestaan julkaista uutta musiikkia. Hän kuitenkin uskoo, että hyväsydämiset levy-yhtiön ihmiset eivät ole hänelle asiasta vihaisia.

Laulaja ja lauluntekijä Duffy avautui taannoin sosiaalisessa mediassa myös siitä mitä hän on saanut kokea viime vuosien aikana. 35-vuotias Duffy, oikealta nimeltään Aimee Anne Duffy kertoi, että hänet on raiskattu. Nainen huumattiin ja häntä pidettiin vankina useamman päivän ajan, jolloin häntä myös toistuvasti hyväksikäytettiin seksuaalisesti.