Häiriökeikka paljasti rikoksen Hämeenlinnassa – varastettu maastopyörä osina olohuoneessa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Hätäkeskus sai ilmoituksen häiriökäyttäytymisestä Hämeenlinnan keskustan ulkopuolelta. Poliisit menivät tarkastamaan tilannetta asuntoon. Paikalla oli parikymppinen nainen ja mies.

Asunnon olohuoneen lattialla oli kaksi maastopyörää purettuna. Poliisin mukaan oli syytä epäillä polkupyörien olevan anastettuja. Partio tarkasti pyörien sarjanumerot ja toinen pyöristä osoittautui anastetuksi.

Molemmat asunnossa olleet henkilöt otettiin kiinni epäiltynä kätkemisrikokseen. Poliisi kuitenkin kehuu Hämeessä olleen muuten rauhallista, sillä ihmiset tuntuivat noudattavan hyvin kehotusta pysyä kotona ja välttää lähikontakteja. Koronatilanne ei aiheuttanut poliisille ylimääräisiä ponnisteluja.