Bikinipeppu vailla vertaa! Helena Christensen esitteli tyrmäävän vartalonsa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tanskalainen Helena Christensen lukeutui 90-luvun tunnetuimpiin huippumalleihin. Nyt 51-vuotias tähti on osoittanut olevansa edelleen upea näky.

Yhdysvaltojen New Yorkin osavaltion maaseudulle koronaepidemiaa paennut Christensen jakoi kuvia keväisestä luonnosta. Vaikka keli tuskin oli vielä erityisen lämmin, poseerasi tähti otoksissa kameralle tummassa uimapuvussa.

Helena Christensen nousi tähteyteen vuonna 1986 edustettuaan Tanskaa Miss Universum -kisoissa. Hän on ollut tuttu näky muun muassa Victoria’s Secretin muotinäytösten catwalkeilta ja Chris Isaakin Wicked Game -hitin musiikkivideolta.

 

View this post on Instagram

Diurnal animals

A post shared by Helena (@helenachristensen) on