Nainen yski tahallaan tuotteiden päälle supermarketissa – seurauksena jättimäinen lasku

Ohhoh! · Tim Isokivi

Järkyttäväksi käytännön pilaksi kuvailtu teko on johtanut kymmenien tuhansien dollarien ruokahävikkiin Yhdysvalloissa. Mittavan hävikin aiheutti ruokaupan tuotteiden päälle tahallaan yksinyt nainen.

Asiakas oli ilmestynyt Pennsylvaniassa sijaitsevaan Gerrity’s Supermarket -ruokakauppaan ja alkanut yskimään erilaisten ruokatuotteiden päälle. Hänet poistettiin liikkeestä nopeasti henkilökunnan toimesta. Kaupasta jouduttiin kuitenkin heittämään varotoimena pois 35 000 dollarin, eli noin 31.800 euron edestä koronaviruksen saastuttamaksi pelättyjä tuotteita.

CNN-uutissivuston mukaan viranomaiset eivät usko naisen sairastavan koronavirusta. Hänelle tullaan kuitenkin joka tapauksessa tekemään virustesti. Häntä syytetään TMZ-sivuston mukaan muun muassa terroriuhan aiheuttamisesta, biologisella aseella uhkailusta ja rikollisen järjestyshäiriön aiheuttamisesta.

***Update ****Our produce department was fully stocked by 2 PM today (Thursday). Thank you to everyone who worked so…

Publiée par Gerrity's Supermarket sur Mercredi 25 mars 2020