Dua Lipa järkyttyi kommenteista – sosiaalinen media oli viedä itsetunnon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti julkaisi juuri uuden Future Nostalgia -nimisen toisen pitkäsoittonsa, joka on saanut hyviä arvosteluja osakseen. Albumilla on monta hitiksi noussutta single-julkaisua, kuten Physical ja Don’t Start Now.

Nyt Dua Lipa avautui siitä miten epäreilulla tavalla naisartisteja kohdellaan ja arvostellaan. 24-vuotiaan tähden mukaan naiset ovat tarkemman suurennuslasin alla kuin miehet ja saavat osakseen paljon ilkeämpiä kommentteja. Uransa alkupuolella Dua Lipan itsetunto oli mennä kokonaan kun hän luki todella ilkeitä kommentteja, joita alkoi vähitellen uskomaan.

Dua Lipa kertoi Daily Mail -sivuston mukaan, että hän ei kokenut olevansa tarpeeksi hyvä lukiessaan huonoja kommentteja sosiaalisesta mediasta. Nainen ei enää osannut olla ylpeä saavutuksistaan ja koki, että ei ollut menestyksensä arvoinen. Lipa on nyt huomannut miten tärkeää se on, että osaa jättää kommentit omaan arvoonsa ja suojella omaa mielenterveyttään. Hän myös toivoo, että sosiaalisesta mediasta pystyttäisiin jollain tavalla tekemään turvallisempi paikka.