Popkaunottaren estoton poseeraus – vilautus oli millien päässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jessie J on 31-vuotias poptähti, joka tunnetaan hänen suuresta ja voimakkaasta lauluäänestään. Nainen nousi kansainväliseen julkisuuteen vuonna 2011 julkaistuaan superhitiksi nousseen Price Tag -nimisen kappaleen, jota on kuunneltu Spotifyssa jo reilusti yli 200 miljoonaa kertaa.

View this post on Instagram

I look nothing like this right now. So that’s cool.

A post shared by J E S S I E . J (@jessiej) on

Channing Tatumin kanssa on-off -suhteessa jo pitkään ollut poptähti nähdään nyt poseeraamassa sosiaalisessa mediassa asussa, jossa vilautus oli koko ajan vain millimetrien päässä.

Taannoin Jessie J julkaisi Instagramissa videon, joka todisti miten ilmiömäinen laulaja nainen oli jo 15-vuotiaana. Videolla hän lauloi todella kauniisti ja hallitsi virheettömän laulutekniikan. Viime aikoina poptähti on ollut uutisotsikoissa lähinnä rakkauselämänsä vuoksi. Nainen seurustelee nykyisin 39-vuotiaan näyttelijän ja tanssijan Channing Tatumin kanssa.