Mies nuoli hygieniatuotteita kaupassa – syytetään nyt terroriuhan aiheuttamisesta

Ohhoh! · Tim Isokivi

Uutisoimme taannoin viraalina levinneestä videosta, jossa mies oli kuvannut itseään nuolemassa kaupassa myytäviä hygieniatuotteita. Nyt tapaus on johdanut pidätykseen.

Videolla esiintyvä mies on Yhdysvaltojen Missourissa asuva 25-vuotias Cody Lee Pfister. Hänet pidätettiin Warrentonin poliisin toimesta. Viranomaiset kertovat saaneensa aiheen tiimoilta lukuisia yhteydenottoja niin paikallisilta kuin Hollannin, Iso-Britannian ja Irlannin asukkailtakin.

Pfisteriä syytetään CBS-uutissivuston mukaan terroriruhan aiheuttamisesta. Oikeuden pöytäkirjojen mukaan hän aiheutti tietoisesti pelkoa siitä, että ihmisten henki on uhattuna. Mies on aikaisemmin tuomittu muun muassa murtovarkaudesta, asevarkaudesta, järjestyshäiriön aiheuttamisesta ja rattijuopumuksesta.