Eminem on ylpeä tyttärestään – hankki koulutuksen eikä vauvoja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eminem, oikealta nimeltään Marshall Mathers, on kolmen lapsen isä. 47-vuotias räppäri puhui nyt ylistävään sävyyn hänen 24-vuotiaasta tyttärestään Hailiesta, jonka mies on saanut silloisen kumppaninsa Kim Mathersin kanssa.

Eminem kertoi Mike Tysonin tekemässä haastattelussa miten ylpeä hän on kaikista lapsistaan ja siitä, että hän saa olla isä. Mies oli erityisen ylpeä biologisesta tyttärestään Hailiesta, joka on valmistunut yliopistosta hyvin arvosanoin. Perheenisä kertoi, että Hailiella on poikaystävä, mutta ei vielä vauvoja. Eminemin mukaan tytär voi loistavasti.

Eminem julkaisi pari vuotta sitten Kamikaze-albuminsa. Vuoden alussa mies yllätti faninsa julkaisemalla täysin uutta musiikkia. Uusi albumi on nimeltään Music To Be Murdered By ja se sisältää 20 raitaa. Kansikuvassa Eminem pitää ohimollaan sekä kirvestä että asetta.

View this post on Instagram

i’ll

A post shared by Hailie Jade (@hailiejade) on