Lais Ribeiro saunan lauteilla – ei ymmärtänyt riisua kaikkea

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen supermalli Lais Ribeiro joutui teini-ikäisenä kokemaan kuinka häntä haukuttiin rumaksi ja kurvittomaksi. Nykyisin hänet tunnetaan kuitenkin Victoria’s Secretin enkelinä, joka on poseerannut muun muassa Chanelin, Louis Vuittonin ja Marc Jacobsin mallina. Viime kesänä Laisin poikaystävä kosi häntä Burning Man -tapahtumassa.

View this post on Instagram

💦💦

A post shared by Lais Ribeiro (@laisribeiro) on

Nyt brassikaunotar poseeraa jostain syystä saunassa, mutta hän ei ole riisunut kaikkia vaatteitaan siten kuin saunassa tulee tehdä. Ribeiro nimittäin makoilee saunan lauteilla rennosti bikinit yllään, vaikka saunaan ei pitäisi olla asiaa edes niissä. Ehkäpä saunassa hyvin viihtyvä suomalainen povipommi Marika Fingerroos voisi opastaa supermallia saunaetiketissä.

View this post on Instagram

@revolve 💦💦

A post shared by Lais Ribeiro (@laisribeiro) on

Lais Ribeiroa haukuttiin lapsena kotikaupungissaan rumaksi ankanpoikaseksi. Malliuralle hän päätyi 18-vuotiaana, kun ystävä sai ylipuhuttua hänet mallicastingiin. Paikalliset mallitoimistot eivät hyväksyneet Laisia, koska hän ei ollut tarpeeksi kurvikas. Lopulta hän matkusti New Yorkiin, ja matka muutti hänen elämänsä. Lais Ribeiro otti avioeron ja jätti samalla miehensä ja lapsensa kotikaupunkiinsa ryhtyäkseen supermalliksi.