Mustasukkaisuus eskaloitui pahasti Joutsenossa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Joutsenolainen mies pahoinpiteli ex-vaimoaan ja uhkaili hänen uutta miesystäväänsä kirveellä maanantai-iltana. Kaakkois-Suomen poliisin mukaan perheväkivaltatilanne päättyi siihen, kun poliisi teki rynnäkön asuntoon. Mies pidätettiin.

Noin 50-vuotias mies pahoinpiteli ex-vaimoaan kuristamalla ja lattialle kaatamalla Lappeenrannan Joutsenossa. Tämän jälkeen hän oli uhannut kädessään olleella kirveellä naisen nykyistä miesystävää. Miehen entinen vaimo ja nykyinen miesystävä olivat päässeet pakenemaan asunnosta.

Poliisin saavuttua paikalle mies oli asunnossa lukitussa tilassa, eikä hän noudattanut poliisin käskyjä. Muutaman tunnin linnoittautumisen jälkeen poliisi murtautui asuntoon ja otti miehen kiinni epäiltynä pahoinpitelyyn ja laittomaan uhkaukseen. Mies ei tehnyt vastarintaa kiinni otettaessa.