Puhelinterroristi pilasi elokuvanautinnon – huonostihan siinä sitten kävi

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Elokuvanäytökset ovat monelle erityisiä hetkiä, joihin panostetaan aikaa ja rahaa. Tällöin haluaisi myös nauttia näytöksestä ilman häiriöitä. Eniten ärsyttävät elokuvan aikana jonkinlaista ääntä pitävät henkilöt.

Joogaohjaajana työskentelevä Nicholas Glasgow oli mennyt Iowa Cityn elokuvateatteriin katsomaan elokuvaa Once Upon a Time in Hollywood. Hän oli kuitenkin häiriintynyt samassa näytöksessä puhelintaan käyttävien henkilöiden vuoksi. Mies meni kertomaan asiasta elokuvateatterin henkilökunnalle.

Glasgow meni sen jälkeen pyytämään puhelimillaan näytöstä häirinneiltä ihmisiltä, että he pyytäisivät anteeksi elokuvanautinnon pilaamista. Tilanne äityi nyrkkitappeluksi. Lopulta 34-vuotias Nicholas Glasgow potki maassa makaavaa uhriaan ja hänet toimitettiin putkaan, The Smoking Gun uutisoi.