Tyttökultien 98-vuotias Betty White nauttii karanteenista – chillaa kotona terveenä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalainen näyttelijätärlegenda Betty White tunnetaan parhaiten Tyttökullat-televisiosarjasta, jossa hän näytteli hupsua Rose-hahmoa. Iloisesti elämässään eteenpäin porskuttava Betty White täytti tänä vuonna kunnioitettavat 98 vuotta. Hän on parhaillaan karanteenissa.

Koronavirus saattaisi olla leppoisalle näyttelijämummelille kohtalokas, joten Betty White ei ota riskejä sairastumisen suhteen. Hän kertoo olevansa kotosalla ja nauttivansa terveenä elämisestä. Nainen on pestannut muut käymään hänen puolestaan ostoksilla ruokakaupassa. Hän on myös rajoittanut sosiaalisten kontaktien määrää, TMZ uutisoi.

Lähes 80 vuotta Hollywoodissa uraa luonut Betty White kertoi aiemmin, että hänen pitkäikäinen hyvinvointinsa on osittain vodkan ja nakkisämpylöiden, eli hot dogien ansiota. Nainen uskoo myös asenteen ratkaisevan.

– Nauttikaa elämästä! Kannattaa olla myönteinen, eikä negatiivinen. Vaikka se kuulostaakin tylsältä, niin monet ihmiset etsivät jatkuvasti asioita, joista voivat valittaa. Kannattaisi ennemmin sanoa: ”Hei, tämäpä oli mahtavaa!”. Positiivisten asioiden löytäminen ei ole vaikeaa, Betty White kertoi.