Aku Hirviniemi putosi jäihin somevideolla – älä ota tästä mallia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkinäyttelijä Aku Hirviniemi piristää nykyisin monien suomalaisten koronakaranteenin synkistämiä päiviä, sillä julkaisut poikkeavat ainakin valtavirrasta. Keihäsmatkat-ohjelmasarjaa parhaillaan Ruutu-palvelussa tähdittävä Hirviniemi ihastutti äskettäin esimerkiksi antamalla leikkimielisesti sapiskaa vanhuksille koronakaranteenista.

View this post on Instagram

Miksei jengi vaan TAJUU !!!!????

A post shared by Aku Hirviniemi (@akuhirviniemi) on

Nyt Hirviniemi on tempaissut kirjaimellisesti raikkaasti, sillä hänet nähdään Instagramissa jakamassa koronakaranteenin ohjeistusta englanniksi, kunnes videon loppupuolella käy köpelösti. Näyttelijä putoaa nimittäin jäiden läpi hyytävään veteen. Stuntti tapahtui todennäköisesti tarkoituksella, mutta se ei poista kylvyn hyytävyyttä. Kovin moni tuskin panee näin paljon ”kroppaa likoon” somevideoiden vuoksi.