Britney Spears julkaisi kuvansa – Mariah Careyn rintavako varasti huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears ilahduttaa nykyään fanejaan usein kuvilla, joissa hän poseeraa bikineissä. Viime aikoina nainen on julkaissut etenkin videoita, joilla hän joogaa tai harrastaa jotakin muuta liikuntaa vähäpukeisena. Äskettäin 39-vuotias Britney Spears kertoi somessa olevansa huolestunut koronaviruksen takia sisätiloissa oleskelevien liikkumisesta ja terveydestä.

Nyt Britney on toivottanut onnea kollegalleen Mariah Careylle tämän syntymäpäivänä. Kuvan yhteydessä Spears kertoo Careyn olleen aikoinaan inspiraatio laulajaksi ryhtymiselleen. Onnentoivotuksen ohessa Britney julkaisi yhteiskuvansa Careyn kanssa, ja siinä Mariahin muhkea rintavako ja erittäin rohkea asuvalinta varastivat todennäköisesti jokaisen katsojan huomion.