Kaahari poliisin haaaviin – ratissa istuikin koira: ”Opetin sen ajamaan autoa”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

160 kilomerin tuntivauhtia liikkuneen auton pysäyttäneitä poliiseja on odottanut taatusi yllättävä näky. Ajoneuvon ratin takana istui ihmisen sijaan koira. Poliisit olivat lähteneet ajamaan Yhdysvaltojen Washingtonissa takaa kahta muuta ajoneuvoa koljaissutta autoa.

Poliisin yllätykseksi kuljettajan paikalla näytti istuvan pitbull-rotuinen koira pelkääjän paikalla istuneen miehen käännellessä rattia. Moottoritieltä läheiselle pyöräreitille jatkunut takaa-ajo saatiin päätökseen piikkimaton ansiosta.

Auton pelkääjän paikalla istunut mies kertoi hänet pidättäneille poliiseille yrittäneensä opettaa koiraansa ajamaan. Häntä syytetään muun muassa liikenteen vaarantamisesta, onnettomuuspaikalta pakenemisesta ja päihtyneenä ajamisesta. Poliisin tiedottaja kertoo CNN-uutissivustolle kyseessä olevan 12-vuotisen uransa ensimmäinen kerta, kun hän on kuullut mitään vastaavaa.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.