Nicole Scherzinger ei vastustanut kiusausta – liittyi nyt TikTokiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Nicole Scherzinger päivittää usein näyttäviä kuvia ja videoita omalle Instagram-kanavalleen. Hän on kuitenkin yrittänyt pysytellä poissa uudesta etenkin nuorten suosiossa olevasta TikTok-sovelluksesta. Nyt hän ei kuitenkaan enää pystynyt vastustamaan kiusausta.

Tanssimista rakastava Nicole Scherzinger päätti viimein liittyä TikTokiin. Nainen julkaisi ensimmäisen tanssivideonsa hänen miehensä Thom Evansin kanssa. ”No…annoin viimeinkin periksi TikTokille”, nainen kommentoi videotaan, jolla hän esittelee taitavasti hauskan koreografian Evansin kera.

Nicole Scherzinger tunnetaan 2000-luvun alkupuolella suureen suosioon nousseen The Pussycat Dolls -tyttöbändin keulakuvana. Yhtye on tehnyt tänä keväänä paluun julkaistessa pitkästä aikaa uutta musiikkia. Nyt mittava kiertue jää kuitenkin koronaviruksen myötä tekemättä ainakin sovitun aikataulun puitteissa.

View this post on Instagram

Well… I finally gave in to @tiktok 🤪🔥

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on