Pikkutyttö kuuli ravintoloiden sulkeutumisesta – itkulle ei ollut tulla loppua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monissa maissa ravintolat ja baarit ovat suljettuina koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi. Suomessa moni ravintola on jatkanut kuitenkin jonkinlaista kotiinkuljetustoimintaa, mutta näin ei erään pikkutytön reaktiosta päätellen ole joka maassa.

Verkossa on lähtenyt leviämään surkuhupaisa video, jossa pikkutyttö kuulee hänen suosikkiravintoloidensa sulkeutumisesta. Tyttö järkyttyy suuresti kuullessaan, että kaikki hänen rakastamansa ravintolat ja pikaruokapaikat ovat sulkeneet nyt ovensa ennalta määräämättömäksi ajaksi.

Tyttö itkee lohduttomasti kuullessaan äidiltään, että ravintolat ovat nyt kiinni. Fiksuna tyttönä hän ymmärtää heti kysyä, että kai kotiinkuljetukset kuitenkin vielä toimivat. Kun äiti vastaa kieltävästi, tyttö itkee vielä kovemmin. Lapsi tulee todella surulliseksi kun hän tajuaa, että hänen täytyy nyt tyytyä vain oman äitinsä tekemään kotiruokaan.