Thaimaan kuninkaan luksusloma muuttui karanteeniksi – vuokrasi koko hotellin käyttöönsä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Thaimaan kuningas, Maha Vajiralongkorn, eli Rama X, on tunnettu naistenmies. Hän matkusti äskettäin 20 rakastajan ja suuren palvelusväkijoukon kanssa Saksan Alpeille luksuslomalle. Irtiotto herätti kummastusta, koska koko maailma on käytännössä koronakaranteenissa.

Osa Thaimaan kuninkaan palvelusväestä on lähtenyt takaisin kotimaahansa koronavirusepäilyjen vuoksi. Mies kuitenkin jatkaa lomailua neljän tähden Grand Hotel Sonnenbichlissä. Kyseessä on luksuskohteeksi muutettu entinen natsien ylläpitämä sotasairaala. Kuningas on asetettu karanteeniin rakastajattarineen.

Elostelua rakastava hallitsija on ottanut karanteenista ilon irti ja hän on vuokrannut koko hotellin käyttöönsä, Daily Mail uutisoi. Hän on saanut saksalaisviranomaisilta erityisluvan maassa lomailemiseen, hänen on kuitenkin välteltävä seurueensa ulkopuolisia kontakteja. Tiedossa ei ole, onko kuninkaan vaimo myös karanteenissa vai pelkästään 20 rakastajaa.

View this post on Instagram

พระบาทสมเด็จพระปรเมนทรรามาธิบดีศรีสินทรมหาวชิราลงกรณฯ พระวชิรเกล้าเจ้าอยู่หัว รัชกาลปัจจุบันแห่งมหาจักรีบรมราชวงศ์ และสมเด็จพระนางเจ้าสุทิดา พัชรสุธาพิมลลักษณ พระบรมราชินี ✨🙏🏼💛💜 ข้าพระพุทธเจ้าขอพระราชทานถวายพระพรชัยมงคลแด่ใต้ฝ่าละอองธุลีพระบาท ขอพระองค์จงทรงพระเจริญ มีพระชนมพรรษายิ่งยืนนาน พระพลานามัยสมบูรณ์แข็งแรง ปราศจากอุปัทวันตรายใด ๆ ทั้งปวง สถิตเป็นมิ่งขวัญแห่งปวงข้าพระพุทธเจ้าตราบเท่ากัลปาวสาน ด้วยเกล้าด้วยกระหม่อม ขอเดชะ 💜💛🙏🏼✨ His Majesty King Maha Vajiralongkorn Phra Vajiraklaochaoyahua (Rama X) and Her Majesty Queen Suthida Bajrasudhabimalalakshana of the Kingdom of Thailand. ✨🙏🏼💛💜 Long Live the KING and the QUEEN 💜💛🙏🏼✨

A post shared by Thai Royal Family (@thairoyalfamily) on

View this post on Instagram

วันนี้(๙ มีนาคม ๒๕๖๓) เวลา ๑๕.๓๕ น. พระบาทสมเด็จพระเจ้าอยู่หัว และสมเด็จพระนางเจ้าฯ พระบรมราชินี เสด็จพระราชดำเนินไปในการพระราชพิธีเปลี่ยนเครื่องทรงพระพุทธมหามณีรัตนปฏิมากร จากเครื่องทรงฤดูหนาวเป็นเครื่องทรงฤดูร้อน ณ พระอุโบสถ วัดพระศรีรัตนศาสดาราม ในพระบรมมหาราชวัง โอกาสนี้สมเด็จพระเจ้าลูกเธอ เจ้าฟ้ากรมหลวงราชสาริณีสิริพัชร มหาวัชรราชธิดา และสมเด็จพระเจ้าลูกเธอ เจ้าฟ้าสิริวัณณวรี นารีรัตนราชกัญญาโดยเสด็จในการนี้ด้วย ✨🙏🏼💛💜🧡 ขอพระองค์ทรงพระเจริญ มีพระชนมพรรษายิ่งยืนนาน ด้วยเกล้าด้วยกระหม่อม ขอเดชะ 🧡💜💛🙏🏼✨ Today(9 March 2020) at 15.35, His Majesty the King and Her Majesty the Queen accompanied by Her Royal Highness the Princess Rajasarinisiribajra Mahavajrarajadhida and Her Royal Highness Princess Sirivannavari Nariratanarajakanya presided over the Royal Ceremony to Change the Gold Seasonal Costume of Emerald Buddha from winter season to summer season at the Temple of the Emerald Buddha in the Grand Palace, Bangkok. ✨🙏🏼💛💜🧡 Long Live The KING, The QUEEN and The PRINCESSES 🧡💜💛🙏🏼✨

A post shared by Thai Royal Family (@thairoyalfamily) on